Begeleiding

Wij prijzen ons gelukkig dat een tweetal professionals ons begeleiden gedurende de schildersessies op het atelier.

Het plezier dat we beleven om op je eigen wijze met de schilderkunst bezig te zijn, krijgt nog een extra dimensie, omdat je daarin deskundige ondersteuning krijgt in de ruimste zin van het woord. Materiaalkennis, inzicht in compositie of kleur en ook zo af en toe een zetje in de goede richting, als je ’t even niet meer ziet zitten….., zonder dat je in een bepaalde stijl of opvatting wordt gedreven.

Hieronder een beknopte kennismaking met:

Maarten Keijzer

Maarten Keijzer is beeldend kunstenaar en vakdocent beeldende vorming. Informatie over zijn werk is te vinden op zijn website www.maartenkeijzer.net . Maarten heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen die zich willen verbeteren in het schilderen en tekenen. Als coach begeleid hij hen bij hun creatieve processen. Centraal staat daarbij het idee of de onderzoeksvraag van degene die hij coacht. Samen wordt gekeken naar welke mogelijkheden er zijn voor goede oplossingen. Afbeeldingen uit kunstboeken en foto’s van recente exposities zorgen daarbij steeds voor nieuwe input en inspiratie.

Anneke Slagboom

Anneke Slagboom (1962) www.annekeslagboom.nl volgde de opleidingen tot docente textiele werkvormen in Rotterdam en moderne schilderkunst aan de Koninklijke Academie van Schone Kunsten te Antwerpen. Zij schildert met acryl in combinatie met andere technieken en werkt graag met een experimentele twist. Het toepassen van textiele werkvormen is een uitdaging en geven een mooie mix met verf en doek. In het werk vind je tegenstellingen zoals stoer, grof en grauw tegenover zacht, klein en teer. Het dagelijkse leven en de natuur zijn een eindeloze inspiratiebron.

Reacties zijn gesloten.